Történetünk

Történetünk

1989:
A Helikon Nyomda Kft.-t 1989. novemberében alakult.

1999:
Az 1999-es év mérföldkõ volt a vállalkozás életében, hiszen ekkor döntöttek úgy a tulajdonosok, felismerve a piaci igényeket és a technikai fejlõdés által nyújtott új lehetõségeket, hogy megváltoztatják a cég profilját.
A cég addigi 10 éve alatt hagyományos ofszet technológiával készült termékeket kínáltak vevőik számára, mindaddig, amíg be nem léptek egy KDO típusú flexó géppel a számukra addig új, ismeretlen csomagolóanyagok piacára.

2004:
A folyamatos fejlődés új mérföldkövet eredményezett. A cég immár harmadik flexó gépét szerezte be. Emellett egy új, modern 8600 m2-es telephelyre költözött Zalaegerszeg zöldövezetébe.
Ezen év szeptember 29-én megszereztük mind az ISO 9001:2001 minőségirányítási, mind az ISO 14001:2005 környezetirányítási rendszer tanúsítványát.

MA
Jelenleg a Helikon Nyomda Kft. minőségi termékek és szolgáltatások nyújtásával a magyar csomagolóanyag piacból jelentős részt szerzett meg. 2007 – től már szita -, dombornyomás és melegaranyozási technikát is tudunk alkalmazni. Mely elengedhetetlen az újonnan felmerülő piaci igények maradéktalan kielégítése érdekében.
A cég ma 25 munkavállalót alkalmaz. Az éves árbevétele meghaladja a 2 millió Eurót, miközben az éves öntapadós papír felhasználása meghaladja a 2 millió m2 és a több ezer kg alumínium fóliát.

Vállalatunk üzletpolitikája a következő kifejezésekkel írható le:

- megbízhatóság;
- kiemelkedő minőség;
- rugalmas és professzionális szolgáltatások;
- rövid szállítási határidő;
- versenyképes árak;
- folyamatos fejlesztés, nyitottság az új technológiák és termékek felé.

A Helikon Nyomda Kft Vevői:
- Pannontej Zrt.
- Coats Crafts Zrt.
- Heineken Hungária Nyrt.
- Kékkúti Ásványvíz Zrt.
- Pápai Hús
- Zalai Nyomda Zrt.
- eFeF Kft.
- Agrokémia Sellye Zrt.
- Drávatej Zrt.
- Etyeki Kúria Kft.
- Tornai Pincészet
- Laposa Pincészet
- Hunnia Húsipari Kft.
- Berekhús Zrt.